Aromaterapijske svijeće za masažu

Dr.Pasha 100% prirodne svijeće

Nevjerovatno je pomisliti da svijeća služi pri masiranju, ali Dr.Pasha svijeće na bazi karite maslaca, kako putera i pčelinjeg voska prilikom topljena služe kao vrhunsko prirodno ulje za masažu. Karite maslac duboko prodire u kožu, regenerira je, te kožu čini izuzetno svilenkastom i mekanom

Otopljena smjesa bogata je vitaminima i mineralima koji kožu hrane i dubinski obnavljaju, ostavljajući je nježnom i mirišljavom. Istopljena svijeća ima hidratantno djelovanje na nadraženu kožu bez vlažnosti, a ujedno djeluje aromaterapijski, opuštajuće i smirujuće. Pčelinji vosak također djeluje i kao prirodno umirujuće sredstvo za opekotine od sunca, ekceme i psorijazu.

Dr.Pasha svijeće rađene su u 4 različite smjese njegujućih ulja stvorenih da ugode tijelu i opuste um. Ukoliko volite vaniliju Vanilla Spell će vaš dan učiniti zavodljivim. Ako je vaš odabir Summer moments miris ljeta i voća će probuditi vaša čula. Peppermint Snowflake je tu da vas osvježi, a Sweet lavender svojim djelovanjem opušta i popravlja raspoloženje. Zbog niske tačke topljenja smjesu možete nanijeti direktno na kožu lica i tijela i umasirati je.Relaksirajuća masaža i dubinska hidratacija kože uz Dr.Pasha 100% prirodne svijeće na bazi sojinog voska

Otopljena smjesa bogata je vitaminima i mineralima koji kožu hrane i dubinski obnavljaju, ostavljajući je nježnom i mirišljavom. Istopljena svijeća ima hidratantno djelovanje na nadraženu kožu bez vlažnosti, a ujedno djeluje aromaterapijski, opuštajuće i smirujuće. Vosak soje također djeluje i kao prirodno umirujuće sredstvo za opekotine od sunca, ekceme i psorijazu. Sweet lavender svojim djelovanjem opušta i popravlja raspoloženje. Zbog niske tačke topljenja smjesu možete nanijeti direktno na kožu lica i tijela i umasirati je.

Svijeća Vanilla Spell

Dr.Pasha svijeće rađene su u 4 različite smjese njegujućih ulja stvorenih da ugode tijelu i opuste um. Ukoliko volite vaniliju Vanilla Spell će vaš dan učiniti zavodljivim. Nevjerovatno je pomisliti da svijeća služi pri masiranju ali Dr.Pasha svijeće na bazi 100% prirodnog voska soje prilikom topljena služe kao vrhunsko prirodno ulje za masažu. Otopljena smjesa bogata je vitaminima i mineralima koji kožu hrane i dubinski obnavljaju, ostavljajući je nježnom i mirišljavom. Istopljena svijeća ima hidratantno djelovanje na nadraženu kožu bez vlažnosti, a ujedno djeluje aromaterapijski, opuštajuće i smirujuće. Vosak soje također djeluje i kao prirodno umirujuće sredstvo za opekotine od sunca, ekceme i psorijazu. Zbog niske tačke topljenja smjesu možete nanijeti direktno na kožu lica i tijela i umasirati je.